profile of face

Gewenst effect?
Het versterken van het teamgeheugen en kennisprocessen dynamiseren. Na afloop weten teamleden beter wie wat weet: de 4w's.

Hoe verloopt een workshop Teamgeheugen?
Eerste stap is een intakegesprek met de manager van het team of het bedrijf. In de intake bepalen we het kernresultaat en kritieke prestatie indicatoren van het team. Dan volgt een korte inventarisatie van de belangrijkste kennisdomeinen en vaardigheden. Teamleden bereiden de workshop voor door hun persoonlijke bijdrage aan het teamresultaat te omschrijven en daarbij ook een persoonlijke kpi te benoemen. Zij vullen een teamgeheugenkaart in. Vanwege het belang van positieve emoties voor leren zorg ik dat het leuk is en er gelachen wordt.

Tijdbeslag en prijs?
De workshop duurt 1 dagdeel. Vervolg - verdieping - is mogelijk wanneer u overtuigd bent van de werkzaamheid van de aanpak.
De prijs is 950 euro ex BTW per team een workshop van een dagdeel.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met drs. G. Westen, psycholoog NIP: 0642160369. Een beschrijving op basis van een uitgevoerde workshop kan ik u vrijblijvend toesturen. Stuur gerust een mailtje naar info@doipte.nl

Teamgeheugen